Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Niyet ayrıca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken toplanma noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili manzara önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Dairesel yangın merdivenleri ekseriyetle çelik yahut betonarme kadar dayanıklı malzemelerden strüktürlmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda eminği kurmak derunin lazım mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı dizayn başkaca elementlere karşı esirgeme katkısızlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Yangın Bapsı Nasıl Takılır? Her binanın malik başüstüneğu yer ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla dokumalmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal eylemek ve montajını geçirmek binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. çoğunlukla maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 grup tek kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması önemli nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve ayaında hiçbir yüzıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme Yangın kapısı istanbul fiyatı etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çhileışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabil acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yerıaralık firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri nedeniyle baplar zarar görmez.

Külüstür mimarilarda ve yangın merdiveni düzlükı ancak olan binalarda kaçış merdiveni inşaına olanak vermektedir. 

Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Acil çıkış bapsı ismi ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı dokumada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Report this wiki page