Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Ekseri yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 ekipman bir numara kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ciddi taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Hamiş: Haberde adı sabık firma adları ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri etkili nâre dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinlikle kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolayca ve hariçya dosdoğru açılmalıdır.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yukarıda alan yer kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Göreceksiniz ki bu sıcaklıkölçer faik kaliteli yangın baplarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı degajelik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının ferahliğinden az olmamalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı yangın kapısı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Bünyeların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin dokumalmasına izin verilmektedir.

Report this wiki page